Informacja żywieniowa - 1 kapsułka (proponowana porcja) Wartość energetyczna - 4 kJ/ 1 kcal Tłuszcz, < 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone < 0,1 g Węglowodany, < 0,5 g w tym cukry < 0,5 g Błonnik < 0,5 g Sól 0,10 g Saccharomyces boulardii - 250 mg ( 5 x 109 CFU*) Lactobacillus rhamnosus GG - 2 mld (2 x 109 CFU*) Fruktooligosacharydy (FOS) - 30 mg * RWS - referencyjna wartość spożycia. Składniki *CFU – colony forming unit (jednostka tworząca kolonię). Składniki: Saccharomyces boulardii, fruktooligosacharydy, maltodekstryny, mikrokapsułkowane żywe kultury bakterii Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), substancja przeciwzbrylająca – sole magnezowe kwasów tłuszczowych; składniki otoczki (substancja glazurująca – hydroksypropylometyloceluloza; barwnik – dwutlenek tytanu).